BoCura Hand- en Voetverzorging
Een heerlijke spa pedicure, een echte verwennerij
Voeten worden zwaar belast, dus verdienen ze een goede verzorging en ook zo nu en dan ontspanning. BoCura biedt u een heerlijk uitgebreide voetverzorging aan.

Spa Pedicure
We beginnen met een ontspannend voetbad, waarna de teennagels worden gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Dan een scrub en een heerlijk voetenmasker om de huid te op te frissen. We eindigen met een ontspannende voetmassage, waarbij een huidherstellende crème wordt ingemasseerd. Tijdens de massage gebeurt er veel in het lichaam. De circulatie wordt gestimuleerd, het zuurstofgehalte in het bloed neemt toe en dat geeft direct energie. De bloeddruk daalt, wat een ontstressend effect heeft. Het bloed en de lymfe worden gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren. Spieren ontspannen en herstellen hierdoor. Hierna worden uw voeten nog verwend met een heerlijke voetencrème.

Luxe Spa Pedicure
De spa pedicure wordt uitgebreid met thermasoft pakking. Deze zorgt ervoor dat de natuurlijke stoffen dieper kunnen indringen in de huid dan crèmes of lotions. Uw voeten worden ingepakt in een zelf verwarmend masker die op een aangename temperatuur is gebracht. Vervolgens laten we de wax gedurende zo’n tien minuten lekker intrekken, waarna u heerlijk zachte voeten heeft. Na droging worden uw voeten nog verwend met een heerlijke voetencrème.

Elke pedicure kunt u optioneel laten afsluiten met het lakken van de teennagels met gellak of laten voorzien van een mooie French manicure met gellak (beide niet inbegrepen).

Huidherstellende producten
BoCura werkt met huidherstellende producten van Alessandro waarvan de indrukwekkende resultaten zichtbaar en blijvend zijn. Bij voortdurend thuisgebruik zult u het verschil blijven zien. De huid wordt soepeler, steviger en jonger.