BoCura Hand- en Voetverzorging
Wekenlang perfect gelakte, stevige teennagels
Met mooi gelakte nagels versterkt u de uitstraling van uw voeten. Gellak blijft maar liefst zes tot acht weken mooi zonder beschadigingen of bladderen.

Door de komst van gellak - een laagje gel in een kleur naar keuze - behoren slijtage en droogtijd tot het verleden; gellak is vele malen sterker dan reguliere nagellak. Voordeel is dat de kleur perfect blijft zitten tot uw volgende nabehandeling. Met gellak krijgt u mooie, stevige en krasvaste nagels.

Zo wordt gellak aangebracht
Na voorbehandeling van de nagel wordt er eerst een basislaag opgebracht. Daarna volgen twee lagen in de gewenste kleur. BoCura biedt u keuze uit veel actuele kleuren, evenals prachtig ‘basis’ kleuren! Vervolgens wordt de laag afgewerkt met een toplaag. Na het aanbrengen van elke laag wordt deze uitgehard met een led-lamp. Verwijderen van gellak gebeurt eenvoudigweg door de nagels tien minuten in speciale remover wraps te wikkelen, waarna de lakrestanten eenvoudig te verwijderen zijn. Evenals bij gel- en acrylnagels, groeit de laklaag bij gellak met de natuurlijke teennagel mee.

De gellak is zeer krasvast en omdat teennagels langzamer groeien is een nabehandeling pas na zes tot acht weken nodig.