BoCura Hand- en Voetverzorging
Acties & Nieuws
1 januari 2019
Actie januari en februari
In deze maanden krijgt u een GRATIS handcreme bij het plannen van een heerlijke super-de-luxe manicurebehandeling. Dit zal u goed van pas komen tijdens de koudere maanden!

 

10 april 2015
Striplac
Bij BoCura kunt u ook terecht voor striplac-party's en het aanschaffen van striplac, meer dan 100 kleuren, en verdere benodigdheden. Informeer naar de mogelijkheden.


22 december 2014
Trakteer op een verwenmoment!
Verras een jarige, een vriend(in) of een lieve moeder eens met een verwenmoment: een behandeling naar keuze bij BoCura Hand- en Voetverzorging. BoCura heeft cadeaubonnen die u kunt waarderen met ieder bedrag.
 

15 december 2014
Correctie teennagel(s) met Havenco Pedique
Schaamt u zich voor uw teennagel(s)? Dat is niet meer nodig dankzij Havenco Pedique Foot gel! Deze gel corrigeert en repareert een beschadigde nagel zodat ze er weer verzorgd en mooi uitzien!
 

10 november 2014
Workshop Manicure
BoCura verzorgt sinds kort ook uitgebreide workshops Manicure, op locatie. Je leert hoe je zelf je handen en nagels mooi en goed verzorgt, zodat ze er mooier uitzien en je nagels sterker worden. Dé tip voor een gezellige vriendinnenavond, familiedag, vrijgezellenfeest of uitje met collega’s! Zie onze Workshop-pagina voor alle details.