BoCura Hand- en Voetverzorging
Verzorg uw handen met een manicure
Een manicurebehandeling van BoCura doet wonderen voor uw huid, uw nagels en nagelriemen en helpt ze in goede conditie te houden. Het houdt de huid soepel en vertraagt het verouderingsproces. Uw nagels worden sterker met elke manicure. Elke manicure kan desgewenst worden aangevuld met het lakken van uw nagels met gellak of nagellak (niet inbegrepen). Voordat we met de behandeling gaan starten wordt gekeken naar de nageltype en wordt daar de producten op aangepast.

Nail Spa manicure
BoCura begint met een nageldiagnose om te kijken welke behandeling het beste bij u past. Daarna een verzorgende olie voor de nagelriemen en het op lengte en in model vijlen van uw natuurlijke nagels. Vervolgens worden de nagelriemen verzorgd en overtollige velletjes verwijderd. De natuurlijke nagel wordt gereinigd, gepolijst, gelakt met een nagelverharder en daarna worden uw handen ingemasseerd met een voedende herstellende crème.

Nail Spa/ Hand Spa manicure
De nail spa manicure wordt uitgebreid met een heerlijke scrub om dode huidcellen te verwijderen, gevolgd door een verzachtend en voedend masker. Daarna worden uw handen ingemasseerd met een voedende herstellende crème.

Super de Luxe manicure
De nail spa/ hand spa manicure wordt uitgebreid met een thermasoft pakking wat er voor zorgt dat de natuurlijke stoffen dieper kunnen indringen in de huid dan handcrème of bodylotion. Na ca. 10 minuten intrekking heeft u heerlijke zachte handen. Als uw handen afgedroogd zijn, worden ze ingesmeerd met een voedende herstellende handcrème. Deze behandeling wordt afgesloten met een ontspannen massage van uw handen en onderarmen.

BoCura werkt met huidherstellende producten van Alessandro waarvan de indrukwekkende resultaten zichtbaar en blijvend zijn. Bij voortdurend thuisgebruik zult u het verschil blijven zien. De huid wordt soepeler, steviger, jonger met minder rimpels en minder pigmentvlekken.