BoCura Hand- en Voetverzorging
BoCura, zorg voor mooie handen en voeten
Verzorgde handen en voeten met mooie nagels: Het is voor iedereen bereikbaar. BoCura Hand- en Voetverzorging te Waalwijk besteedt er alle zorg en aandacht aan.

BoCura biedt u een uitgebreid pakket behandelingen, denk aan een pedicurebehandeling, een complete gellakbehandeling tot een heerlijk verzorgende nail/hand spa en spa pedicure. Uiteraard informeren en adviseren we u graag over een passende behandeling.

BoCura werkt met de kwaliteitsproducten van onder meer Entity, Gellish, Lac Sensation (gellak), en Alessandro (nagel- en huidverzorging). In de salon zijn bovendien diverse verzorgingsproducten verkrijgbaar.

Hygiƫne , vakkennis, persoonlijke kennis en een eerlijk advies zijn voor BoCura Hand- en Voetverzorging een must! Handen en voeten hebben door allerlei invloeden veel te lijden. Een zichtbaar, voelbaar resultaat en even tot rust komen laat mensen weer stralen en geeft zelfvertrouwen. Als u op die manier mijn salon verlaat is de missie van BoCura Hand-en Voetverzorging geslaagd.

Saskia Leijtens ontvangt u in een prettige, rustige omgeving met koffie, thee en iets lekkers. Terwijl u ontspannen plaatsneemt, besteedt ze alle tijd aan de verzorging van uw handen en/of voeten en nagels.
Even tijd voor uzelf, met een prachtig resultaat!!

BoCura KvK 55934617

  Al onze diensten en producten kunnen veilig met pin betaald worden.