BoCura Hand- en Voetverzorging
Wekenlang perfect gelakte, stevige nagels
Met mooi gelakte nagels versterkt u de uitstraling van uw handen en voeten. Gellak blijft maar liefst twee tot drie weken mooi zonder beschadigingen of bladderen. Op de teennagels blijft gellak zelfs zes weken mooi! Ook is gellak ideaal voor wie dunne, broze nagels heeft. Uw natuurlijke nagel wordt eerst verstevigt met een laagje gel (geen verlenging). Daarna worden uw nagels gelakt met een gellak. BoCura biedt u verschillende behandelingen met gellak.

Door de komst van gellak - een laagje gel in een kleur naar keuze - behoren slijtage en droogtijd tot het verleden; gellak is vele malen sterker dan reguliere nagellak. Voordeel is dat de kleur perfect blijft zitten tot uw volgende nabehandeling. Met gellak krijgt u mooie, stevige en krasvaste nagels. Gellak-nagels zijn interessant voor iedereen die geen gel- of acrylnagels wil (of mag, vanwege hun beroep) maar die wel mooie en stevige nagels wil hebben.

Zo wordt gellak aangebracht
Na voorbehandeling van de nagel wordt er eerst een basislaag opgebracht. Daarna volgen twee lagen in de gewenste kleur. BoCura biedt u keuze uit veel actuele kleuren, evenals prachtig ‘basis’kleuren! Vervolgens wordt de laag afgewerkt met een toplaag. Na het aanbrengen van elke laag wordt deze uitgehard met een led-lamp. Verwijderen van gellak gebeurt eenvoudigweg door de nagels tien minuten in speciale remover wraps te wikkelen, waarna de lakrestanten eenvoudig te verwijderen zijn. Evenals bij gel- en acrylnagels, groeit de laklaag bij gellak met de natuurlijke nagel mee. Een nabehandeling na twee of drie weken is dan ook nodig.

Ook voor uw teennagels
Ook voor teennagels is gellak een mooie en duurzame oplossing. De gellak is zeer krasvast en omdat teennagels langzamer groeien is een nabehandeling pas na zes tot acht weken nodig.